Bröd varje dag

LEVAIN 50/90 :-
Ett segt och luftigt bröd med stora hål.
Vetesurdeg, vetemjöl, havssalt och jäst

FORMBRÖD 45/80 :-
Ett mer kompakt bröd som är perfekt att rosta.
Vetesurdeg, vetemjöl, havssalt och jäst.

LITET FORMBRÖD 30 :-
Ett mindre formbröd med sesam-, solros-, eller vallmofrön ovanpå.
Vetesurdeg, vetemjöl, havssalt och jäst.

VETEBAGUETTE 28 :-
En seg och luftig baguette bakad på vetesurdeg.
Vetesurdeg, vetemjöl, havssalt och jäst.

VALNÖTSBRÖD 55 :-
Ett smakrikt och rustikt bröd med mycket valnötter.
Rågsurdeg, vetemjöl, skållat rågmjöl, rostade valnötter, havssalt och jäst.

DANSKT RÅGBRÖD 48 :-
Vår egen tolkning av ett Danskt rågbröd. Ett grövre formbröd bakat på råg, fyllt med blandade frön och sirap för en rundare smak.
Rågsurdeg, rågmjöl, vetemjöl, sirap, havssalt, jäst, rågkross, solros-, sesam- och linfrön.

SOLROSBRÖD 48 :-
Ett saftigt rågbröd med lång hållbarhet. Bakat med 95 % rågmjöl och helt utan jäst. Med rostade solrosfrön inuti och utanpå.
Rågsurdeg, rågmjöl, vetemjöl, havssalt och solrosfrön.

APRIKOSBRÖD 48 :-
Ett saftigt rågbröd med lång hållbarhet. Bakat med 95 % rågmjöl och helt utan jäst. Med aprikosbitar inuti.
Rågsurdeg, rågmjöl, vetemjöl, havssalt och aprikoser.

DINKELBRÖD 50 :-
Ett saftigt och nyttigt bröd som är bakat på 100 % dinkel.
Dinkelsurdeg, skållat dinkelfullkornsmjöl, dinkelsikt, jäst och havssalt.

BULLAR

KARDEMUMMABULLE 22 :-
Vetemjöl, mjölk, ägg, jäst, vatten, smör, havssalt, kardemumma, socker.

KANELBULLE 22 :-
Vetemjöl, mjölk, jäst, vatten, smör, havssalt, kardemumma, kanel, socker.

MÅNADENS BULLE

 

KAKOR

SIRAPSSNITT 35 :- (100g)
Smör, socker, sirap, vaniljsocker, vetemjöl, bakpulver.